Ko
Intro glo
 
 
 
 

Persoonsgebonden Budget

Sinds 2005 biedt Locust Music ook ondersteunende begeleiding aan volwassenen en kinderen met een beperking,

die graag op een leuke, gezellige en creatieve manier muziek willen maken. In een veilige en knusse professionele opnamestudio bestaat demogelijkheid om op allerlei verschillende manieren met muziek aan de slag te gaan. Voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is zijn:

 

  • Zelf muziek (leren) spelen op echte instrumenten als drums, piano, bas of gitaar
  • Zelf muziek (leren) maken met behulp van de computer
  • Deze (zelfgemaakte) liedjes zingen en opnemen in een echte studio
  • Een eigen CD maken, zelf hoesjes ontwerpen
  • Een heuse videoclip opnemen
  • Als een echte geluidstechnicus leren hoe een studio werkt en hoe je muziek op moet nemen

Je hoeft niet al heel veel te kunnen. Onder deskundige leiding ga je dit bij Locust Music allemaal vanzelf leren in het tempo dat bij jou past. Belangrijk is dat je muziek leuk vindt want plezier hebben staat voorop. En ontbreekt het eens een keer aan zin of inspiratie dan is er altijd nog onze hond Max, die graag eens extra wil worden uitgelaten!
Locust Music biedt bovenstaande mogelijkheden aan als ondersteunende begeleiding op basis van financiering vanuit een Persoonsgebonden Budget. Hierbij wordt zowel direct met cliƫnten als ook nauw samengewerkt met zogeheten zorgmakelaars/PGB advies- en bemiddelingsbureaus. Locust Music staat ingeschreven bij het Zorgkantoor. Bel gerust voor een persoonlijke kennismaking, een kijkje in de muzikale keuken en een begeleidingstraject op maat.